Steun ons en help Nederland vooruit

Joek van Pul

Fractievoorzitter | Verhaal van Breda, Economie, Energietransitie, Veiligheid, Sport, Begroting, NAC

26 jaar

Ginneken

Dat D66 een progressieve middenpartij is was voor mij de reden om mijzelf bij D66 aan te sluiten. Het midden opzoeken en vanuit daar stappen naar voren te maken spreekt mij heel erg aan. Daarbij is D66 als onderwijspartij een partij die echt aansluit bij mijn idealen. Ik geloof erin dat door middel van onderwijs iedereen gelijke kansen kan krijgen en dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Alles wat mij als persoon gevormd heeft komt eigenlijk terug in mijn portefeuille. Als een zoon van 2 ondernemers is economische zaken een dossier dat dicht bij mij staat. Sport heeft de afgelopen 10 jaar altijd centraal gestaan in mijn leven. De 4 jaar dat ik bij Push heb gehockeyd en de 4 jaar in Zwart-wit H1 hebben mij veel hoogtepunten gebracht en ik gun ieder kind in Breda het genot om te sporten.  En als laatste hecht ik als docent maatschappijleer veel belang aan het onderwijs in Breda.

Concreet wil ik aan het eind van deze periode zo veel mogelijk plaatsen in Breda rookvrij hebben. Zeker speeltuinen, sportverenigingen en schoolpleinen kunnen wat mij betreft niet snel genoeg rookvrij worden. Daarbij zet ik mij over de gehele breedte van mijn portefeuille in voor een mooier en gezonder Breda waar iedereen gelijke kansen krijgt!

Meer van Joek van Pul
Ik geloof erin dat door middel van onderwijs iedereen gelijke kansen kan krijgen en dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.
- Joek van Pul