Steun ons en help Nederland vooruit

Dirk Renckens

Secretaris-Plus (interne organisatie)

41 jaar

Westerpark

In een tijd waarin het debat verhardt en er te vaak te makkelijke oplossingen voorgehouden worden, is de verbindende, nuancerende factor die D66 is in de politiek des te belangrijker. D66 staat voor het proactief werken aan gelijke kansen voor iedereen en houdt daarbij rekening met de complexiteit van ons prachtige Breda. Wat mij betreft is dat precies wat onze stad (en land!) nodig heeft, dus ik ben blij dat ik daar een bescheiden bijdrage aan mag leveren.

Als secretaris wil ik zorgen dat onze leden goed up-to-date gehouden worden van alles wat er gebeurt in onze bruisende afdeling met aansprekende communicatie. Verder vind ik een soepel lopend bestuursteam belangrijk en werk daarvoor aan doelmatig overleg met heldere afspraken. Het is een leuke rol omdat je als communicatiespil bij alles wat er binnen de afdeling gebeurt meekijkt.

Naast mijn inzet voor D66, kook ik graag voor mijn lieve vrouw en ambiteuze dochter, drink ik graag een borreltje met vrienden of verdien ik mijn salaris als techneut bij ASML.