Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 4 april 2021

Terugblikken op de campagne

Na een geweldig resultaat voor heel D66 is het tijd om eventjes kort terug te blikken op de campagne die we in onze afdeling gevoerd hebben.

Het was een bijzondere campagne waarin we niet massaal de straat op konden, en we het persoonlijke gesprek met die kiezer aan ons voorbij hebben moeten laten gaan. Een campagne waar in alle weersomstandigheden de revue zijn gepasseerd, en waar het gezellige kopje koffie of borreltje na het campagne voeren uitgesteld moest worden tot een later moment.

Met twee kandidaat –Kamerleden uit De Baronie kon het natuurlijk niet anders dan dat er een geweldige verkiezingsuitslag zou volgen, en zo geschiedde:
In de gemeente Breda zijn we gestegen met 5.1%, in de gemeente Zundert mogen we een winst van 2.5% noteren en in de gemeente Alphen-Chaam een winst van 2.6%.

Ik wil iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan de campagne ontzettend bedanken voor de inzet. We hebben een prachtige basis kunnen leggen voor de gemeenteraadsverkiezingen die er al weer aan zitten te komen. Want als deze verkiezingen iets laten zien is het wel de behoefte aan een sociaalliberaal geluid in De Baronie!

 

Groeten,

Wouter Quirijnen

Trotse campagneleider D66 de Baronie