Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 4 april 2021

Afscheid van Faissal Boulakjar

Beste democraten van onze afdeling De Baronie,

 

Allereerst hoop ik dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren. We leven helaas nog in bijzondere tijden. Laten we hopen dat we snel weer enigszins normaal kunnen genieten van ons leven.

Op 17 maart behaalden we als D66 een fantastische en historische verkiezingsuitslag. Onder inspirerende leiding van Sigrid Kaag veroverden we 24 zetels in de Tweede Kamer.

Ook in de De Baronie was de uitslag uitstekend. Wat heeft ons campagneteam het fantastisch gedaan! Hulde voor hun passie en energie. Laten we die energie vasthouden richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Ik kijk er nu al weer naar uit om campagne te voeren.

De mooie verkiezingsuitslag van 17 maart betekent voor mij ook een nieuwe politieke uitdaging. Op 31 maart ben ik beëdigd als lid van de Tweede Kamer voor D66. Dat was een fantastisch moment om mee te maken. Ik voelde jullie support op dat moment en ik had ook het gevoel dat ik jullie trots maakte. Mijn dank voor jullie steun, support en lieve berichtjes is groot. Speciale dank aan alle vrijwilligers die campagne hebben gevoerd om een mooie uitslag te behalen.

Mijn nieuwe politieke uitdaging in Den Haag betekent ook dat ik na zeven jaar afscheid moest nemen van mijn geliefde gemeenteraad. Sinds 2014 mocht ik namens D66 Breda lid zijn van de Bredase gemeenteraad. Op 01 april nam ik afscheid. Ik wens mijn opvolger Bart Lauwen heel veel succes toe.

Onze fracties in Breda en Zundert zal ik blijven volgen. Onze ALV’s zal ik zoveel mogelijk bezoeken. Want ik blijf graag in contact met jullie. Hopelijk mag ik jullie snel een keer ontvangen in Den Haag.

Blijf gezond en het ga jullie goed!

 

Groet,

Faissal Boulakjar