Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 23 juli 2018

Lunch met Marietje Schaake in Breda

Lunch met Marietje Schaake in Breda
Zondag 26 augustus | 13.00 – 15.00 uur

Beste democraat,

Het zijn roerige tijden op het internationale toneel. Niet in de laatste plaats voor en in de Europese Unie. Belangrijke tijden dus. Dit maakt de aanstaande verkiezingen voor het Europees Parlement uiterst interessant en relevant.

Vanaf donderdag 30 augustus kunnen we als D66-leden kiezen wie onze lijsttrekker wordt bij de Europese verkiezingen in mei 2019.

Marietje Schaake is een van de kandidaten voor het lijsttrekkerschap.

Marietje is sinds 2009 lid van het Europees Parlement voor D66/ALDE. Zij houdt zich o.a. bezig met Internationale Handel, Buitenlandse Zaken, Mensenrechten en Digitale Agenda. Lees meer over Marietje en haar motivatie op haar website.

Op zondag 26 augustus vertelt Marietje over haar ambities en kun je met haar in gesprek. Dit gesprek met een hapje en een drankje vindt plaats van 13.00 tot 15.00 uur . Na aanmelding ontvangt u het adres.

In verband met de lunch verzoeken wij je om aan te melden via: bestuurd66breda@gmail.com.  Vanwege de parkeercapaciteit vragen wij je om op de fiets te komen.

Graag tot zondag de 26e!

Bestuur D66 De Baronie