Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 20 augustus 2017

Weer Vooruit!

De Bredase afdeling van D66 bouwt enthousiast aan de toekomst van Breda.

Het politieke reces ligt al weer een aantal weken achter ons en na weken van betrekkelijke rust gaat D66 weer aan de slag voor Breda en haar inwoners. Het vizier wordt onder andere gericht op 21 maart 2018 want dan zijn namelijk de verkiezingen voor de Gemeenteraad van Breda.

Verkiezingsprogramma 2018-2022
In aanloop naar die verkiezingen wordt er hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma van D66 Breda.  Al voor de zomer is de afdeling van D66 gestart met het proces van denken, schrijven en praten in het kader van het Verkiezingsprogramma 2018-2022.

Inspiratiewandeling
Op zaterdag 19 augustus was er een inspiratiewandeling die in het teken stond van ‘zorg en duurzaamheid ’. Tijdens de wandeling werden diverse ‘pitch-stops’ gehouden, waarin een spreker een pitch hield binnen een van de domeinen.
Zo bezochten we in de ochtend ‘Zorg voor elkaar Breda’ waar werd gesproken over de vorderingen van, en uitdagingen voor de jeugdzorg, WMO en participatie.
In de middag bracht de duurzaamheidswandeling het D66 gezelschap naar de binnenstad van Breda waar te zien was wat Breda doet ter verbetering van het klimaat en om te bezien waar kansen liggen voor de komende jaren.
Tijdens de workshopavond op 23 augustus werd er vervolgens verder gebrainstormd, gepraat en geschreven over de onderwerpen die centraal stonden tijdens deze eerste  inspiratiewandeling.

We kunnen spreken van een zeer succesvolle en inspirerende eerste wandeling waarbij we waardevolle input hebben kunnen ophalen voor ons nieuwe verkiezingsprogramma. Dank aan alle deelnemers.