Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 22 februari 2010

Verkiezingscampagne door heel Breda

De komende negen dagen kunt u er niet om heen: er zijn gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Om een duidelijk beeld te geven van de standpunten van D66 Breda presenteren de kandidaats-raadsleden zich op verschillende debatten in de stad.

Zo was er afgelopen avond een debat in de Nieuwe Veste, georganiseerd door de Raad van Kerken. Saskia Boelema reageerde op een lezing van Richard Steenvorde over zijn stellingname dat vertrouwen binnen de samenleving verdwijnt door verkiezingsbeloften, door aan te geven dat D66 Breda staat voor duidelijke afspraken en eerlijkheid. D66 draagt oplossingen aan maar heeft niet de wijsheid in pacht, vertelde Boelema: het is zaak te leren van elkaars fouten en sterke punten. Juist met open samenwerking en bestuur vergroot men de integriteit.

Bekijk hier en hier de filmpjes van het Raad van Kerken-debat.

De kandidaten van D66 Breda zijn de morgen te zien op de volgende debatten:

– Dinsdag 23 februari; Bredase Marokkanen, Gemeenschapsshuis Geeren-Zuid, 19.00-21.00

– Dinsdag 23 februari; Wat doet Breda voor Dertig Min?, 't Hijgend Hert, 20.00-22.00

– Dinsdag 23 februari, Lijsttrekkersdebat MKB – KvK, Uncle Jean, 20.00-22.00