Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 22 februari 2010

Raadslid Saskia Boelema uit Breda genomineerd voor ‘Beste Raadslid van Nederland’

Op 1 en 2 maart vindt het Festival van de Lokale Democratie plaats in de Melkweg in Amsterdam.
Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen organiseert het campagnebureau BKB i.s.m. de Melkweg het Festival van de Lokale Democratie.

Op maandagavond 1 maart zal de Battle Beste Raadslid van Nederland plaatsvinden. D66 raadslid en lijsttrekker Saskia Boelema uit Breda is een van de genomineerden voor deze titel. Raadsleden vanuit het hele land gaan met elkaar de strijd aan en debatteren over de essentie van een goed raadslid. Bekende politici, stemadviseurs, muzikanten, filmmakers en vele anderen zullen deelnemen aan een spectaculair programma met debatten, tweegesprekken, colleges en allerlei optredens. Met live-uitzendingen vanuit de Melkweg van Pauw & Witteman en AT5, het nationaal en het Amsterdams lijsttrekkersdebat en de strijd om de eretitel ‘Beste Raadslid van Nederland’.

Battle Beste Raadslid van Nederland
De beste raadsleden uit alle hoeken van het land gaan de strijd met elkaar aan: wie is het beste raadslid van het land? In drie verschillende ronden gaan de raadsleden in debat over de aard van het raadswerk, waarom zij de titel beste raadslid van Nederland verdienen, en wat het belang is van de lokale democratie en lokale partijen.

Het publiek is bij deze battle allesbepalend! Met applausmeters wordt elk debat door het publiek beslist. Het is daarom van belang dat elke partij zoveel mogelijk supporters in de Melkweg verzamelt. De winnaar laten we namelijk niet met lege handen naar huis gaan. De winnaar wint het felbegeerde laatste plaatsje aan de tafel van Pauw & Witteman!

Download hier het persbericht
Of ga naar www.festivallokaledemocratie.nl