Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 21 februari 2010

Flyeren op het Valkeniersplein

Zaterdag 20 februari zijn veel lokale D66-leden op pad gegeaan om de inwoners van Breda een flyer aan te bieden en vragen te beantwoorden. Zo stonden er bij het Valkeniersplein in het Ginneken lijsttrekker Saskia Boelema en gemeenteraadslid Bart Vos.

Op vragen van Bredanaars gaf Boelema bijvoorbeeld aan te pleiten voor meer ruimtevoor particulieren bij het bouwen van woningen, waarbij plaatselijke regelgeving architectonische vooruitgang tegen houdt. Een andere issue waarnaar het winkelende publiek vroeg was de zondagsopenstelling van bedrijven: D66 Breda is voor vrijheid voor de ondernemer in de keuze voor het openen van de winkel op zondag.

[INCLUDE: External media: type 309 / id video/youtube]